Skeptillisyyden veltostamat ja pedanttisuuden tylsistämät johtohenkilöt, jotka katsovat työväenedut saavutetuiksi ja vain ylläpidon kamppailun olevan läsnä, voivat jatkaa unelmointiaan perustuslaillisesta proosastaan muissa tehtävissä.

Kaksinaamaisen liehakoinnin ajan on päätyttävä

Käydessään yksistään taloudellista taistelua, vasemmistopuolueet ovat hävittäneet poliittisen itsenäisyytensä, muuttuneet muiden puolueiden jonossa kulkijoiksi, täten lyöden laimin ylevän velvoituksen: työtätekevien vapautuksen työläisten omana asiana.

Sosialidemokratia on työväenliikkeen ja sosialismin yhdistämistä, ei työväen joka askeleen passiivista palvelua. Se edustaa koko liikkeen etuja kokonaisuudessaan, osoittaen tälle sen lopullisen päämäärän, sen poliittiset tehtävät, varjellen sen poliittista ja aatteellista itsenäisyyttä.

Vasemmistoliiton on palautettava Marxin oppi luokkataistelun teorian ja käytännön eheästä kokonaisuudesta, ja päivitettävä pikaisesti lohkeileva reaalinäpertely-päällysrakenteensa, joka uhkaa sekä puolueen yhtenäisyyttä että yleistä suosiota.

Ja sopikaa jo Pyhän Lipposen tähden yhteistyöstä SKP:n, IPU:n, Muutos2011:ta, jne. kanssa. Alkaa olla jo myöhä. (03.02.13)